Rådgivning for iværksættere

Hjælp til at få skabt en økonomisk bæredygtig virksomhed

Vi stiller alle de kritiske spørgsmål!

Træf de rigtige forretningsmæssige valg fra dag 1

Når du starter op som iværksætter/ selvstændig erhvervsdrivende, så har du et særligt drive, ridder med på en bølge og en drøm om, at det skal lykkes. Du er ekspert på dit område og klar til at arbejde hårdt i din nye virksomhed.

Desværre følger der også en del administrativt arbejde samt økonomi- og bogholderiarbejde med det at starte op som selvstændig. Vi har hjulpet mange iværksættere sikkert i gang, og vi vil også meget gerne hjælpe dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige valg.

Få en økonomisk bæredygtig virksomhed og brug os som sparringspartner i udviklingen af din forretningsplan med levedygtige budgetter og konkrete handlingsplaner. Helt lavpraktisk skal du også sørge for korrekt fakturering, betaling af alle regninger, momsindberetning, udarbejde eventuelle rykkerskrivelser osv.

Undgå at drukne i de bølger, du startede med at ride på

Hos AdHoc Regnskabsassistance har erfaringen og ekspertisen til sparring og rådgivning, der får din i den rigtige retning, så du allerede inden opstart har styr på din virksomheds økonomi. Vi deltager gerne i møder med bank og/ eller revisor i forbindelse med låneanmodninger, gennemgang af dine regnskaber (balance) eller gennemgang af forretnings- og handleplaner.

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os for en uforpligtende snak.